top of page

OM OSS

Vi på Waydoo Sverige brinner för surfing oberoende av väderförhållanden. Waydoo Sverige är ett team på 5 personer som är kitesurfare i grunden. Många av oss har rest världen runt men just nu är vi utspridda runtom i Sverige. Drömmen var att kombinera surfing med den unika möjligheten att sväva över vattnet. Verksamheten skapades när det godkändes som återförsäljare till Waydoo tech. Varför vi valde just Waydoo som samarbetsparnters är en enkel fråga att besvara, de är den mest prisvärda och konkurrenskraftiga brädan på marknaden. Vår vision är att göra Waydoos brädor mer lättillgängliga och populära i Sverige genom att stå för markansföring, kontakt, service, frakt, support och garantiärenden. 

Följ gärna oss på sociala medier!

  • Facebook
  • Instagram
168DA9B2-F246-42F6-9F8E-49D06E3E467D-5D4

TEAM

Arbetat större delen av sitt liv som flyginstruktör där han lärt över 1000 elever att flyga med sitt dåvarande företag gyrokopter.se. Idag driver han företaget Pureelectric.se som säljer laddutrustning till elbilar. Peter kitesurfar på fritiden och har surfat och flugit runt hela världen. 

Peter Wicander, VD

flyg i stockholm
surf instruktör

Marcus driver företaget Wicproductions som producerar film anpassade till sociala medier. Han studerar även i Stockholm till livesändningspecialist. Marcus har ett stort intresse för alla typer av extremsporter såsom snowboarding, kitesurfing och cliffjump.

Marcus Wicander, filmproducent

efoil instruktör

Agnes Wicander, marknadsansvarig

Agnes är vår marknadsansvarig och grundare av Waydoo Sveriges hemsida. Hon jobbar även som Sales Rep för Waydoo i Europa samt ansvarar fullt för Waydoo Europe marknadsföring. En mycket erfaren snowboardåkare, kitesurfare och wingfoiler i grunden och nu vår eFoil specialist!

bottom of page