OM OSS

Vi på Waydoo Sverige brinner för surfing oberoende av väderförhållanden. Waydoo Sverige är ett team på 5 personer som är kitesurfare i grunden. Många av oss har rest världen runt men just nu är vi utspridda runtom i Sverige. Drömmen var att kombinera surfing med den unika möjligheten att sväva över vattnet. Verksamheten skapades när det godkändes som återförsäljare till Waydoo tech. Varför vi valde just Waydoo som samarbetsparnters är en enkel fråga att besvara, de är den mest prisvärda och konkurrenskraftiga brädan på marknaden. Vår vision är att göra Waydoos brädor mer lättillgängliga och populära i Sverige genom att stå för markansföring, kontakt, service, frakt, support och garantiärenden. 

Följ gärna oss på sociala medier!

  • Facebook
  • Instagram
168DA9B2-F246-42F6-9F8E-49D06E3E467D-5D4

TEAM

Arbetat större delen av sitt liv som flyginstruktör där han lärt över 1000 elever att flyga med sitt dåvarande företag gyrokopter.se. Idag driver han företaget Pureelectric.se som säljer laddutrustning till elbilar. Peter kitesurfar på fritiden och har surfat och flugit runt hela världen. 

Peter Wicander, VD

unnamed.jpg
Skärmavbild 2020-08-18 kl. 12.32.20.png

Marcus driver företaget Wicproductions som producerar film anpassade till sociala medier. Han studerar även i Stockholm till livesändningspecialist. Marcus har ett stort intresse för alla typer av extremsporter såsom snowboarding, kitesurfing och cliffjump.

Marcus Wicander, filmproducent

unnamed.jpg

Agnes Wicander, marknadsföring

Agnes är grundare till Waydoo Sveriges hemsida och står för designen och marknadsföringen. Hon har gått ekonomiprogrammet och har ett extra öga för sociala medier. Hon är just nu i Frankrike för att arbeta och på fritiden spenderar hon mycket tid på snowboardbrädan eller med kiten. 

Ariel Striim, säljare och instruktör.

Ariel driver företaget Viljafram i Mellbystrand där han har kiteskola och surfcafé. Han är en äventyrare som gör alla typer av vattensporter såsom vindsurf, kitesurf, hydrofoiling med mera. Ariel är även musiker och åker på turnéer!

1916430_224048475055_3396377_n.jpg